Zpět na informační servis

SOUTĚŽ NEJLEPŠÍ VÝROBCE STAVEBNIN ROKU 2014

17. června 2015
Text redakce

Uzávěrka přihlášek do 8. ročníku soutěže Nejlepší výrobce stavebnin roku 2014 je ?za dveřmi? a to dne 30. 6. 2015.

Cílem soutěže je upozornit odbornou i laickou veřejnost na nejmodernější výrobní provozy a závody průmyslu stavebních hmot v České republice s jejich progresivními výrobky pro stavebnictví a ostatní průmysl. Současně ukázat, že i výroba stavebních hmot a materiálů může být z hlediska ochrany prostředí šetrná, moderní a úsporná. Soutěž přispívá k propagaci tohoto odvětví.

Přihlášené firmy, výrobní závody, provozy průmyslu stavebních hmot jsou posuzovány zejména podle následujících kritérií:
  • Dosahovaná kvalita výrobků.
  • Ekonomická úspěšnost, silná pozice na trhu.
  • Energetická náročnost výroby.
  • Zlepšování životního prostředí a řešení odpadového hospodářství.
  • Zavádění systémů řízení jakosti výroby.
  • Investiční činnost do výrobního zařízení.
  • Dosažená produktivita a zaměstnanost.

Zviditelnění firem jistě vydá signál, že i sportovní mluvou řečeno jsou v tomto oboru u nás firmy a společnosti, které mají nato hrát tzv.? první ligu v kvalitě vyráběných stavebnin?. Zároveň pořadatelé upozorňují vítězné firmy z předchozích ročníků, že předchozí úspěch je v žádném případě nediskvalifikuje od možnosti zvítězit znovu a obhájit tak dřívější úspěch.

Vzhledem k tomu, že termín pro přihlášení do soutěže se nezadržitelně blíží, je nejvyšší čas podat vyplněnou přihlášku do soutěže.

Výsledky soutěže budou vyhlášeny tradičně na nominačním slavnostním odpolední v září v Praze a dne 8. října 2015 také v rámci slavnostního odpoledne Dnů stavitelství a architektury v Senátu Parlamentu ČR. Budeme se těšit na Vaši účast v soutěži.

Organizátory soutěže jsou Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR, ÚRS PRAHA, a.s. a Ministerstvo průmyslu a obchodu. Mediálním partnerem soutěže je Časopis stavebnictví.

Podmínky soutěže, formulář přihlášky a veškeré další informace o soutěži najdete na následující webové adrese:
http://www.urspraha.cz/

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500 | 19. 4. 2024 01:27
Tracy is unable to log error.