Zpět na informační servis

Jen pár dní do uzavření termínu přihlášek soutěže STAVBA ROKU 2017! Uzávěrka - 31.5.2017

25. května 2017
Text redakce

Do 31. května máte šanci přihlásit svojí stavbu do 25. ročníku i VY!

Celonárodní prestižní soutěž STAVBA ROKU 2017 představuje již 25 let odborné i široké veřejnosti kvalitní stavitelství v naší zemi i zahraničí.

I vy můžete prezentovat svojí práci bez ohledu na velikost stavby i její typologii. Přihlásit objekt může každý investor, architekt, stavitel, projektant, dodavatel nebo i uživatel. Hlavním kritériem soutěže je kvalita stavby, která je posuzována nezávislou odbornou porotou a Sborem expertů. Díla jsou hodnocena dle různých parametrů staveb ve spojení s udílením Zvláštních cen.

Všechna přihlášená díla jsou prezentována na webu soutěže, na putovních výstavách po celé ČR, na půdě státních i městských institucí a také v tištěném a elektronickém katalogu.

Tištěný katalog soutěže STAVBA ROKU 2017 bude zaslán manažerům developerských a stavebních společností, významným investorům, předním projektantům, inženýrům, zástupcům ministerstev, vysokým státním činitelům, úřadům měst a obcí s rozšířenou působností. Ministerstvo průmyslu a obchodu jej využívá jako odborný podklad pro jednání Rady vlády.

Soutěž organizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství jako nadační program řízený radou programu za účasti spoluvypisovatelů soutěže, kterými jsou Ministerstvo průmyslu a obchodu, ČKAIT, Svaz podnikatelů ve stavebnictví.
Více informací o soutěži i přihlašovací formuláře najdete na www.stavbaroku.cz.

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500 | 23. 4. 2024 10:16
Tracy is unable to log error.