Zpět na informační servis

Společnost FAKRO získala cenu Nejpoutavější expozice veletrhu Střechy Praha 2017

3. března 2017
Text redakce PR článek

Moderní design a zajímavá řešení FAKRO byly oceněny během největší stavební akce v České republice - veletrhu Střechy Praha 2017. Společnost FAKRO získala cenu Nejpoutavější expozice.

Letošní 19. ročník veletrhu proběhl ve dnech 9. - 11. února 2017 v Praze. Jedná se o největší a jedinečnou akci v oblasti střech v České republice, které se účastní ti nejvýznamnější výrobci a dodavatelé z odvětví. Letošní 19. ročník veletrhu navštívilo více než 21 tis. návštěvníků, což je absolutní vrchol v náštěvnosti za celou dobu jeho pořádání, a zúčastnilo se ho 162 firem.

V rámci veletrhu je mimo jiné vyhlašována soutěž o Nejpoutavější expozici předchozího roku. Výhercem Nejpoutavější expozice roku 2016 se stala společnost FAKRO, která byla oceněna na slavnostním galavečeru. Toto ocenění nás velmi těší a jsme na něj pyšní - výherce volí sami návštěvníci veletrhu.

Společnost FAKRO ani letos nezahálela a na svém stánku prezentovala např. nové výklopně-kyvné okno preSelect s úhlem otevření až 45°, oblíbené balkonové okno FGH-V Galeria a také inovativní okno do plochých střech DXW s pochozím sklem. Samozřejmě nemohlo chybět ani ani okno do plochých střech DEF oceněné red dot award za 2016 za design. Navíc byly představeny nové rolety s dětskými motivy z oblíbených animovaných pohádek. Zájem vzbuzovalo i nové dřevěno-hliníkové fasádní okno FAKRO ze série INNOVIEW LINE.

Pozornost zákazníků přitáhly také trialové show špičkového trialisty Tomáše "žoržo" Eibla. Při jeho akrobatických kouscích se mnohým tajil dech. Tomáš nejenom že ukázal svoje umění, ale také prezentoval výhody okna DXW - po kterém se dá bez problému, chodit, jezdit a skákat. Do své show zapojil také návštěvníky a zaměstnance FAKRO.
Děkujeme všem hostům za návštěvu našeho veletržního stánku.