Zpět na informační servis

Weber obdržel stříbrnou a bronzovou Známku kvality 2016

16. září 2016
Text redakce PR článek

Stříbrné ocenění získalo lepidlo na obklady a dlažby weber.for superflex a bronz unikátní pastovitá omítka weber.pas aquaBalance.

weber.for superflex - lepidlo na obklady a dlažbu třídy C2TE S2
Výrok poroty: Lepidlo na obklady a dlažby s vlastnostmi usnadňujícími technologii provádění velkoformátových obkladů.

weber.pas aquaBalance - unikátní pastovitá omítka
Výrok poroty: Tenkovrstvá omítka reguluje vlhkost na povrchu fasády, přispívá k delší době životnosti finálních povrchů.

Divize Weber si získaných ocenění velice váží a děkuje organizátorům, vypisovatelům a porotě soutěže.

Tyto ceny Weber obdržel dne 8. září na slavnostním udílení Známek kvality 2016 pro výrobky a technologie pro stavitelství a architekturu.

Známky kvality zvyšují znalosti o kvalitě a způsobu využití špičkový výrobků - technologií nabízených na českém trhu.

Tato soutěž usiluje o podporu kvalitních, inovativních produktů a technologií pro stavitelství a architekturu. Porotci hodnotí přínos, úroveň technické dokumentace a způsob aplikace produktů do staveb a podporu výrobků pro BIM katalogy. Získaná ocenění jsou po dobu pěti let promítnuta do hodnocení ratingu RABF -udělování známek organizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství.

Vypisovatelé soutěže: Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství, Asociace inovačního podnikání ČR, Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, České vysoké učení technické v Praze - Fakulta stavební, Český svaz stavebních inženýrů, Design Cabinet CZ, Hospodářská komora ČR, Sdružení pro výstavbu silnic Praha, Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR a Svaz zkušeben pro výstavbu.