Zpět na informační servis

Pro novou Baumit fasádu na veletrh FOR ARCH 2019

17. září 2019
Text redakce PR článek

Společnost Baumit představí v rámci mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH 2019 své produktové novinky ve veletržním areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Akce se koná ve dnech 17. - 21. září 2019.


FOR ARCH je stavebním veletrhem s nejdelší tradicí v České republice, který se věnuje všem oblastem stavebnictví, včetně široké nabídky stavebních materiálů. V letošním roce se jedná o jubilejní 30. ročník tohoto stavebního veletrhu.

Společnost Baumit se v tomto roce zaměřuje na prezentaci unikátních vlastností svých výrobků a systémů širšímu spektru zákazníků, investorů i laické veřejnosti. Na For Archu najdete zajímavě pojatou výstavní expozici, která představenuje nejširší nabídku odstínů pro fasády, kreativní techniky pro jedinečnou tvář rodinných domů, unikátních vlastností zateplovacích systémů Baumit open a omítky Baumit Klima, aktivně podporujících zdravé bydlení.

?Letošní jubilejní 30. ročník stavebního veletrhu FOR ARCH nabízí naší společnosti ideální příležitost osobně oslovit zájemce o moderní stavební materiály a seznámit je s těmi nejlepšími řešeními pro stavbu rodinného domu. Tento veletrh má dlouholetou tradici, a proto je logicky součástí naší aktivní komunikace s laickou i odbornou veřejností. Srdečně tedy zveme architekty, projektanty, realizační firmy i soukromé investory k návštěvě naší expozice,? objasnil účast veletrhu FOR ARCH Ing. Martin Sochor, vedoucí marketingu Baumit, spol. s r.o.

Výstavní expozice společnosti BAUMIT na výstavě FOR ARCH 2019 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech je situována do haly 1 na stánek č. 1A11.
Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500 | 18. 4. 2024 18:37
Tracy is unable to log error.