Zpět na informační servis

Evropské ETICS Fórum 2021

9. září 2021
Text redakce

5. Evropské ETICS Fórum 2021 se uskuteční on-line dne 16. září 2021 od 14:00 do 16:30 hodin SELČ. Významnou součástí programu je slavnostní vyhlášení vůbec prvních ocenění EAE (Evropská asociace pro vnější kontaktní zateplovací systémy).

Tímto novým oceněním si EAE klade za cíl ocenit a vyzdvihnout skvělé příklady energeticky úsporných projektů z celé Evropy využívajících ETICS. Bylo podáno více než 50 přihlášek z 10 zemí. Podle poroty všechny projekty ukazují, že energeticky úsporné budovy a vynikající architektura jdou ruku v ruce.

EAE na konferenci uvítá partnery z Kanady, Číny, Japonska a Spojených států. Na programu jsou přednášky odborníků na energeticky úsporné konstrukce, sanace s použitím ETICS a současnou politiku EU v této oblasti. Zazní nejnovější dostupné informacemi o balíčku politických opatření EU souvisejících se “Zelenou Dohodou” (“Green Deal”) a “Vlnou Renovace” (“Renovation Wave”). První zjištění z posouzení Národních plánů obnovy určí, zda dostatečně podporují energetickou účinnost Evropského fondu budov na cestě k uhlíkové neutralitě do roku 2050. A statistický pohled na evropský trh s ETICS by mohl ukázat, zda jsou vlivy národních programů podpor již viditelné. Po vyhlášení vítězů Ceny EAE se účastníci dozvědí více o nové iniciativě Evropské komise “Evropský Bauhaus” a o budoucnosti staveb z pohledu architektů.

Účast na konferenci je pro každého zaregistrovaného zdarma. Podrobný program a odkaz na registraci jsou k dispozici na webových stránkách EAE: www.ea-etics.eu popřípadě na stránkách Cechu pro zateplování budov: www.czb.cz, který je členem EAE.

 

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500 | 23. 4. 2024 19:03
Tracy is unable to log error.